0522-123 76 eller 153 76 | Öppettider Mån-Fre 06-17:00 Lör 07:30-14:00 info@centralenskonditori.se

Platsbeskrivning:

Vi söker en bagare med god erfarenhet från bageriyrket och med viss erfarenhet av

konditoryrket.

 

Om företaget:

Centralens Konditori etablerades 1944 och har sin geografiska placering på

Strömstadsvägen vid Uddevalla Järnvägsstation. Företagets verksamhet består

av bageriverksamhet med ett brett utbud av bröd, limpor, kransar, bullar mm.

Vår konditoriverksamhet producerar kakor, bakelser, tårtor mm. Vi har också

frukost, lunch, cafeteria, bar, catering och begravningar, samt att vi även har egen

glasstillverkning.

 

Om tjänsten:

I bageriet arbetar du med tillverkning av bageriprodukter. Du kommer också att

ansvara för bageriprodukter som kan vara intressanta för våra kunder och utveckla

bageriprodukter, som på marknaden både är tilltalande och konkurrenskraftiga.

Viss erfarenhet av konditor yrket är meriterande.

Tjänsten innefattar ansvaret att krav från berörda institutioner så som miljö och

hälsa uppfylls.

Arbetstiden är schemalagd mellan kl. 04.00 – 18.00.

Anställningsformen en tillsvidareanställning.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstid/Varaktighet Schemalagd arbetstid

Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Sista ansökningsdag: 2018-10-15

Ansökan via e-post bengt@centralenskonditori.se

Kompetens: Gesällbrev, bagare och konditor (Meriterande)

 

Om dig:

Du som söker tjänsten har god erfarenhet från bageriyrket, samt bageriutbildning

på gymnasial nivå eller jämförbar utbildning. Erfarenhet/utbildning från

konditoryrket är önskvärt. Du beskriver dig själv som kreativ och duktig med

bageri-/konditori arbetsuppgifterna. Du är en lagspelare som tror på samarbete och

på att arbeta med utveckling av bageriprodukter.

 

Ansökningar till tjänsten skickas till: bengt@centralenskonditori.se

Har du frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Bengt Hemberg 070-9461351

Sista ansökningsdag är 15 Oktober

 

Välkommen med din ansökan!

Pin It on Pinterest